Het studietraject voor jou!

Studeer wat je wil, zoveel je wil

Met het All Cou Can Study-traject biedt het Centrum voor Avondonderwijs jou het summum in de opleidingswereld; jij volgt zo veel opleidingen als je zelf wenst. Net zoals in een Persoonlijk Studietraject beslis je uit ons opleidingsaanbod van meer dan 350 cursussen zélf wat je wil leren. Zo kan je dus perfect verschillende persoonlijke studietrajecten na elkaar – of tegelijk – volgen. Dit alles voor een vast bedrag per jaar of per maand.

Wat kost deze opleiding?

Een All You Can Study-traject is individueel en is afhankelijk van de cursussen en je volledige opleidingstraject. Neem voor een concreter financieel beeld contact op met onze school. Wij bekijken heel graag met jou de mogelijkheden!

Wanneer kan ik starten?

Met een All You Can Study-traject start je wanneer je zelf wil. Als je het All You Can Study-traject volgt, kan je rekenen op de beste service die onze school te bieden heeft; jij krijgt op voorhand een persoonlijke opleidingsadviseur toegewezen, op wie je een jaar (of langer) kan rekenen. We doen vooraf een intake-gesprek, zodat wij jouw wensen en toekomstperspectief kennen, en samen met jou een aantal mogelijke planningen bekijken. Je hoeft je hier echter niet aan te houden; jij beslist ten allen tijde zelf welke opleidingen je volgt en waarmee je zal starten. Je opleidingsadviseur blijft gedurende de volledige looptijd van het traject voor jou beschikbaar om je verder te begeleiden.

Heb je hiervoor interesse? Mail dan naar info@centrumvooravondonderwijs.be. Je kan ook gewoon langskomen op een van onze inkijklocaties. Dit kan elke dag tussen 8u30 en 20u in Antwerpen of tussen 10u en 17u in Hasselt, Gent, Brussel of Breda (NL).

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0