Wat doen we?


Als gerenommeerde onderwijsinstelling wil het Centrum Voor Avondonderwijs al haar cursisten op een snelle en praktische manier klaarstomen voor hun professionele carrière. Dat gebeurt via onze praktijkgerichte opleidingen. Met 99% van de diploma's die je bij ons behaalt, ben je onmiddellijk inzetbaar op de arbeidsmarkt. Omdat we de focus leggen op efficiëntie, bieden we verschillende opleidingsmethoden aan. Concreet heb je de keuze uit: groepslessen, virtual classes of thuisstudies. Zo kan je de keuze maken die het best bij je past!


Groepslessen

Liever samen in de klas dan alleen thuis? Dan zijn onze groepslessen iets voor jou! Kiezen voor onze groepslessen is kiezen voor een unieke leeromgeving met leuke klasgenoten en gemotiveerde docenten.

Het Centrum Voor Avondonderwijs organiseert groepslesssen in bijna 20 verschillende steden, verspreid over Vlaanderen en Brussel. Schrijf je snel in, want wie weet organiseren we jouw favoriete opleiding wel bij jou om de hoek!Virtual classes

Zin in een klassikale opleiding zonder je te moeten verplaatsen? Dan zijn onze virtual classes iets voor jou! Met de Virtuele Campus Zoom geven speciaal opgeleide docenten je vanop afstand les. De gratis app is makkelijk te installeren op je PC, tablet of mobiele telefoon. Je volgt les door je in te loggen via je studentenprofiel. Op de Virtuele Campus Zoom kan je communiceren met je docent en je medestudenten. De lessen zijn dus zéér interactief! Iets voor jou? Schrijf je dan snel in!Thuisstudies

In tegenstelling tot onze groepslessen en virtual classes, worden onze thuisstudies aangeboden door het Centrum Voor Afstandsonderwijs.

Inhoudelijk is er bijna geen verschil tussen onze groepslessen en thuisstudies. Ook de diploma’s van de thuisstudies en de groepslessen hebben dezelfde waarde. Het grote verschil? Thuisstudies bieden jou het maximum aan flexibiliteit en comfort. Je studeert waar en wanneer je maar wil, helemaal op je eigen tempo en op je eigen manier, met ruimte voor je werk, je gezin en je hobby’s. Klinkt goed? Schrijf je nu in voor een thuisstudie!


interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-